Olutpolkijoiden Italian leiri 19.4.-23.4.2017

Leiri suunniteltiin alunperin pidettäväksi Saksan Munchenissä, mutta sääolosuhteiden vuoksi porukkamme muutti suunnitelmat viime hetkellä ja matka kohdistuikin Italiaan Garda järven pohjoispäähän, Riva Del Gardaan. Perillä oltiin Keskiviikko iltana ja pyörien kasauksen ohella nautittiin aidosta Italialaisesta pastasta.

Torstai oli ensimmäinen pyöräilypäivä ja homma aloitettiin heti aamusta kevyellä mäkiharjoittelulla. Suuntana Monte Bondone ja korkeutta 1650m. Perille saapui kukin omaan tahtiin ja kuka missäkin kunnossa 🙂 Tavoite kuitenkin saavutettiin kaikkien osalta ja huipulla nautittiin jälleen Pastaa. Siitä alkoi sitten aluksi erittäin kylmä alamäki. Laaksossa onneksi aurinko jälleen lämmitti ja siivitti loppumatkaa mukava myötätuulikin. Matkaa tuli mukavasti reilut 100km (josta n. 30km ylämäkeä. Siis oikeeta ylämäkeä ja putkeen). Kokonaisnousua 1980m

Perjantai oli tasaisempi maasto-osuus ja kiersimme Garda järven nauttien pienten kylien ja maisemien kirjosta. Kokonaismatka 145km, nousua 755m

Lauantaina piti huoneet luovuttaa ja sen vuoksi oli reittisuunnitelma lyhyempi. Aluksi vuoristoa ylös ja sitten iloista laskettelua takaisin. Kokonaismatka 64km, nousua 890m.

Mahtava reissu ja onneksi oli Pasi Nikkanen mukana joka tiesi ja osasi reitit valita. Maisemat oli mitä kauneimmat!

Mukana olivat: Niku Yliluoma, Pasi Nikkanen, Anssi Vilkman ja Esa Lehtinen.

Maisemista ja meiningistä saa pienen mielikuvan oheiselta videolta: https://youtu.be/P24R6uIPf_4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *