Simo Klimscheffskij’n muistoajo 23.4.2017

 

Kisa ajettiin erittäin kylmässä ja haastavissa olosuhteissa Sunnuntaina 23.4.2017. Rata oli ajoittain vielä aamusta jäinen, joten kilpailun alkua jouduttiin siirtämään yli tunnilla. Olutpolkijoista oli kilpailussa mukana jo entuudestaan tuttu kisakonkari Kari Lehtinen (sarjassa M55) ja ensikertalainen kisatantereella, Sami Tenhunen (sarjassa M40). Kisa ajettiin 20 km lenkillä 2 kierroksen verran. Jo ensimmäisellä kierroksella oli kovia vetoja, ja porukka hajosikin jonkin verran. Sami pysyi pääjoukossa aivan loppuun asti ja oli aivan kärkijoukossa rajussa loppukirissä. Sarjan M40 seitsemän ensimmäistä tuli maaliin samalla sekunnilla ja tuloksia odotettiin maalikameran kuvista. Jännitys oli piinaavaa ja lopulta tuloksissa Sami sijoittui mahtavan ajon päätteeksi neljänneksi. Podium paikka jäi tällä kertaa odottamaan seuraavaa tilaisuutta, mutta kuulemme Samista vielä kaudella lisää. Se on varma.

Kari ajoi myös kisan loppuun, mutta harmittavasti putosi pääjoukosta matkan aikana. Karilla myös erittäin hyvä ajo ja loppusijoitus omassa luokassaan kuudes.

Olutpolkijat onnittelee Samia ja Karia, sekä kiittää yhteistyökumppaneita tuesta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *