2 x Hopeaa Olutpolkijoille SK-muistoajoissa 29.4.2018

Master cup -kisakausi avattiin Turussa 29.4.2018

Ilma oli tänäkin vuonna haasteellinen, eikä helteestä johtuvaa nestehukkaa varmasti päässyt kisan aikana tapahtumaan. +5 asteinen keli ja vesisade pitivät jäähdytyksestä hyvin huolen.

(Masters 2) Matkaan 4 km lenkille jota kierrettiin viisi kertaa lähti ensin Päivi ja Esko. Päivi pysyi miesten porukassa mukavasti kolmen kierroksen ajan, mutta joutui hiukan taipumaan vauhdista loppua kohden. Päiville kuitenkin kisakauden avaus ja omassa luokassa Hopeaa. Hienoa Päivi.

Eskolla (luokka M80) ei aivan mennyt suunnitelmien mukaan. Jäi pääporukasta heti lähdössä ja harmittavasti ajoi risteyksessä pois radalta eksyen Turkuun lähes tunniksi. Harmittava kämmi myös toimitsijoilta jotka eivät olleet tilanteessa hereillä vaan päästivät ensikertaa kisaa ajavan eksymään reitiltä.

Masters 1 lähdössä (M40-55) oli mukana 4 Olutpolkijaa. Pasi, Sami, Kari ja Essi. Matka oli kymmenen kierrosta ja Essi jäi heti ekan nousun jälkeen varmistamaan kärkipaikkaa perässä. Varmuuden vuoksi varmisti sen paikan kaksi kertaa jääden pääporukasta tuon kaksi kierrosta.

Osittain Essin putoamiseen oli syynä Sami, joka taasen piti tahdista huolen useaan otteeseen kärjessä. Mutta kärkipaikat molemmissa päissä tässä vaiheessa 🙂

Vaihekkaiden tapahtumien, muutamien kaatumisien ja keskeytyksien sekä eri kisaryhmien sekaantuessa lyhyehköllä radalla oli maaliin tultaessa vähän kaikilla epäselvää ollaanko edes maalissa ja mikähän oli sijoitus.

Lopputuloksissa paljastui kuitenkin sijat:

Esa “Essi” Lehtinen luokka M50 sija 11.

Sami Tenhunen luokka M40 sija 9.

Pasi Nikkanen luokka M40 sija 7.

Kari Lehtinen luokka M55 sija 2.

Kaiken kaikkiaan aivan loistava tulos Olutpolkijoilta ja lisää on tulossa seuraavassa kisassa.

“Pyöräilykin voi olla hauskaa”

(kuvat: Annika Malva)

Leave a Reply

Your email address will not be published.