Olutpolkijoiden Master Cup kisa n:o 2. Bioracer Evoc Nurmijärvi

Master Cupin kisoista ajettiin Äitienpäivää edeltävänä Lauantaina järjsetyksessä kisa numero 2. Kilpailuja on 7 kaiken kaikkiaan ja 6:sta parhaasta lasketaan pisteet osallistujalle.

Päivi aloitti Master Cupin voittotaistelun tosissaan ottaen ensimmäisen sijan omassa luokassaan. Onnittelut Päiville.

Valitettavien sairastumisien vuoksi ei jäsenet Esko ja Kari päässeet kisaan tällä kertaa. Molemmille olisi ollut tarjolla erittäin korkeita sijoituksia.

Paikalle saatiin kuitenkin 3 miestäkin. Masters1 lähdössä matka oli 88km ja ilkeä Rinnekodin mäki noustiin kolmesti matkan aikana. Sami Otti heti alussa kahden muun kilpailijan kanssa irtioton joka kesti aina 60 km kohdalle saakka.

Pasi ajoi maltillisesti pääjoukossa loppuun asti ja sai jaloistaan hiukan enemmän irti kuin Sami maalisuoralla. Pasi luokassaan 4:s ja Sami 5:s

Esa “Essi” taasen varmisti, ettei vaan kukaan jäänyt matkalle. Ensimmäinen Rinnekodin mäen nousu palautti Joulumielen Esalle jo ennen mäen puoliväliä. Reidet huusivat sitä Hoosiannaa siitä aina maaliviivalle asti. Sijoitus 14.

Kaikki (Essikin) kuitenkin pääsivät maaliin ja tunnelma oli huipussaan. Loistava sää suosi jo muutenkin erinomaisesti järjestettyä tapahtumaa.