Vuosi 2019 lyhyesti

Kausi aloitettiin leikkimielisellä joukkuekisalla, eli “Talvikilometrikisaan” osallistumalla. 10 hengen joukkueemme nappasi tehosarjasta pronssisijan.

Maaliskuussa oltiin korkeanpaikan leirillä Himoksella. Mahtava viikonloppu.

Huhtikuusta alkoikin sitten jo kisakausi maantiepuolella. Kisakausi huipentui SM kisaviikonloppuun, jossa OlPo:n Esko Lehtinen kävi pokkaamassa pronssiset mitalit niin aika-ajossa kuin maantiellä.

Mastercup kilpailujen osalta ylsi Esko tänäkin vuonna hopealle, ja kultasija meni valitettavan kaatumisen johdosta viimeisessä kisassa.

Kesäkuun viimeisellä viikonlopulla oltiin “Savo Tourilla” Savonlinnassa. Hienoa maisemaa 150km ja mikäs sen hauskempaa kun voi sen vielä hyvässä porukassa polkaista. Ensi vuonna uudelleen.

Osa porukasta oli tänäkin vuonna Vätternin pyöräilyssä, ja varmasti myös ensi vuonna. Kokemuksena jotain mitä ei voi kuvailla. Se täytyy itse kokea. 24000 pyöräilijää samalla reitillä on “pyöräilyn juhlaa”

Porukalla oltiin myös Giro Espoo:ssa sekä Helsinki Velotourilla. Velotourilla mentiin ihan turvallisuus etusijallakin omassa porukassa.

Osallistuttiin kesän kilometrikisaan 3:lla joukkueella joista parhaiten pärjäsi tehosarjaan osallistunut “Team Maku Brewing” ollen sijalla 4. “Team Biisoni” oli piensarjassa 13:sta. Hyvät sijoitukset, kun osallistuneita joukkueita oli yli 2500.

Pikkujoulut vietettiin Sääksjärvellä Marraskuussa. Viikonloppu oli ohjelmineen mahtava. Kiitos Jäsen Jyrkille joka hommasi kaikille mahdollisuuden testata erilaisia sähköavusteisia pyöriä.

Ja kohtahan alkaakin sitten 2020 talvikilometrikisa… Kaikille Jäsenille kiitos kaudesta 2019 ja oikein antoisaa pyöräilyvuotta 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *